Promo materijal

Vaš biznis je dobar onoliko koliko je promovisan. Okrićemo Vam koncepte koji su se najbolje pokazali u praksi.

Brošure

Brošure

Zaboravite sve što ste znali o brošurama. Uspeh vaše kampanje zavisi od kvaliteta štampe. Kvalitetne brošure uvek pobeđuju! Naše dugogodišnje iskustvo i povratne informacije će Vam onda puno značiti- mi znamo šta dobro prolazi!

Od 8,00 din.

Cenovnici
Cenovnici

Cenovnici

Najuspešniji ugostiteljski objekti koriste cenovnike i menije za usmeravanje pažnje svojih klijenata na proizvode posebnog kvaliteta i porekla, ne samo za puko predstavljanje svoje ponude.

Od 38,00 din.

Flajeri

Flajeri

Flajeri uručeni sa pažnjom I zahvalnošću pomažu ponovni dolazak Vaših mušterija. Otkrićemo Vam neke male trikove koji će lansirati Vaše flajera na najbolji način!

Od 4,00 din.

Katalozi

Katalozi

Kataloge uvek morate da imate kod sebe. Zbog česte upotrebe njihov kvalitet postepeno opada. Mi ćemo Vam otkriti trik pomoću kojeg ćete ih dodatno zaštititi i učiniti ih glamuroznijim.

Od 8,00 din.

Obeleživači

Obeleživači

Ko ne voli kreativne i personalizovane obeleživače? Mislite da je Vaša ideja posebna? Ako nam se baš svidi, poklonićemo Vam neke sjajne poklone!

Od 8,00 din.

Plakati & Posteri

Plakati & Posteri

Veliki i zanimljivi plakati daju glamur događaju za koji su napravljeni! Pružićemo Vam sve bitne informacije, kako biste znali šta je sve moguće kada su u pitanju plakati!

Od 35,00 din.

Sertifikati, Diplome i Zahvalnice

Sertifikati, Diplome i Zahvalnice

Pružite svojim polaznicima dokaz o završavanju kursa koji će njihovi potencijalni poslodavci znati da cene. Pružićemo Vam korisne povratne informacije, jer znamo šta sve mora da ima kvalitetan sertifikat.

Od 25,00 din.

Vizit karte
Vizit karte
Vizit karte

Vizit karte

Ostavite snažan prvi utisak pomoću visokokvalitetnih i pristupačnih vizit karti. Mi ćemo vam otkriti male trikove zbog kojih će svi želeti da imaju Vašu vizit kartu.

Od 2,50 din.

Akreditacija

Akreditacija

Akreditacija - koristite ih za bezbednosnu, organizacionu ili čisto marketinšku svrhu.

Od 12,00 din.